donderdag 19 april 2012

Solar Botanic


Groene stroom dankzij de energieboom

Duurzame energie heeft de toekomst. Windmolens en zonnecollectoren zijn inmiddels niet meer uit ons landschap weg te denken. Er is echter een krachtiger én visueel aantrekkelijker alternatief: de 'energiebomen' van Solar Botanic. Deze milieuvriendelijk geproduceerde kunststof bomen, planten en struiken zetten licht, warmte en wind om in 100% groene en duurzame elektriciteit.

Van erfafscheiding tot energiebos

De toepassingen variëren van kleinschalige initiatieven als het energieneutraal maken van een woning, tot grootschalige projecten als de aanleg van een 'energiebos' als oplaadstation voor elektrische auto's. Op den duur kunnen de energiebomen een aansluiting bij het nutsbedrijf zelfs overbodig maken.

Bijdragen aan een beter klimaat

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Bij Solar Botanic denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Uiteraard zonder daarbij de realiteit en de kosten uit het oog te verliezen. Wij nodigen u uit met ons mee te denken, te dromen en te ontdekken hoe we op een maatschappelijk verantwoorde wijze, met respect voor de natuur en onze leefomgeving de toekomst tegemoet kunnen treden.
Naar verwachting zullen de prototypes gereed zijn eind 2012/begin 2013, en zal de productie en levering in 2014 van start gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten